Bota Shqiperia Uncategorized Video

Speciale/ Krimea “Paqja e Luftës”

Për herë të parë një gazetar shqiptar vizitoi Krimenë dhe përgatiti një reportazh për situatën aktuale në këtë gadishull të ribashkuar me Rusinë pas referendumit të vitit 2014.

Ju ftojmë ta ndiqni dokumentarin e gazetarit Thimi Samarxhiu, i cili tregon potencialin turistik të këtij rajoni të veçantë, ofron intervistat me banorët vendës dhe zyrtarët e Krimesë, si edhe jep përgjigjet e pyetjeve më të diskutuara, si ngjarjet e marsit 2014, arsyet e votimit për shkëputjen nga Ukraina dhe rikthimin në Rusi, dhe çështja e respektimit të të drejtave të tartarëve të Krimesë.

OPINIONE

INTERVISTA