Shqiperia

Stafi i BE mbledh mbeturina e shqiptarëve në Spille

Bashkimi Europian, së bashku me delegacionet e tyre, ju bashkuan nismës së pastrimit të plazheve në të gjithë botën.

Në kuadër të kësaj ndihme Bashkimi Europian ka dhënë edhe një ndihmë të veçantë për Shqipërinë, duke mbledhur mbeturinat në shumë plazhe të vendit tonë.

Vetëm në plazhin e Spillesë u mblodhën mbi 300 qese me mbeturina.

Bashkimi Europian fton të gjithë personat që ti bashkohen kësaj nisme nën sloganin: “Ne jemi gati për të ndryshuar për mbrojtjen e deteve dhe oqeaneve, po ju?”

Stafi i delegacioneve të Bashkimit Europian i janë bashkuar aksioneve të pastrimit së bashku me familjet e tyre në 60 vende të botës, me qëllim pastrimin e plazheve nga mbeturinat.

OPINIONE