Bota

Stephen Bannon: Vajza dhe dhëndri i Trump janë përgjegjës për gabimet e Shtëpisë së Bardhë

Ish-këshilltari i lartë Donald Trump ka thënë se vajza dhe dhëndëri i presidentit të Shteteve të Bashkuara janë përgjegjës për të gjitha vendimet e gabuara të Shtëpisë së Bardhë.

Sipas ‘Yahoo News’, Stephen Bannon, duke kritikuar Shtëpinë e Bardhë, deklaroi se vajzën e Trump dhe bashkëshorti i tij Jarde Kouchner, janë shkaku kryesor i të gjitha vendimeve të gabuara në Shtëpinë e Bardhë. Bennon tha se gjatë fushatës zgjedhore, Ivanka Trump ishte burimi i të gjitha këshillave të këqija dhe të rreme. Banon shtoi se ai edhe një herë u kthye me kokë poshtë, duke e quajtur atë “Mbretëresha e zbulimit”. Ai gjithashtu përshkroi dhëndrin e Trump, Jard Kouchner, si një elitist, pa ndonjë përvojë politike dhe tha se ishte në një situatë të vështirë kur nuk ishte në gjendje të shpëtojë dhe se ai nuk kishte të bënte me organizatën Trump. Bannon tha se nuk di asgjë për miqtë dhe armiqtë. Stephen Bannon u largua nga Shtëpia e Bardhë në mes të gushtit. Mediat raportojnë se mosmarrëveshjet dhe protestat e tij kundër Ivanka dhe Kushner kanë çuar në dorëheqjen nga pozite e tij në Shtëpinë e Bardhë.