Bota

Sulmohet prokuroria e Stambollit

Elementë të armatosur e të panjohur kanë sulmuar prokurorinë e Stambollit dhe kanë shtënë me armë zjarri ndaj disa personave që ishin në gjykim.

Kanali Sumaerie News njofton se elementë të armatosur në kohën kur prokuroria e Stambollit po mbante një seancë gjyqësore, kanë shtënë me armë zjarri ndaj personave të akuzuar. Në këtë sulm një person ka mbetur i plagosur. Deri tani nuk janë identifikuar autorët e këtij sulmi./ pt

OPINIONE