Kultura Video

Synitet e Iranit: jeta e pasur e synive ne Iran (dokumentar)

Gazetari egjiptian Ahmed Mustafa nepermjet dokumentarit te meposhtem tregon mbi jeten e pasur dhe kulturen e larte qe kane synitet e Iranit. Tregohet toleranca fetare ne Iran, xhamite e shumta synite ne te gjithe vendin dhe jeta e synijve turkmen, persian, arabe dhe kurd ne Iran.