EtiketeAbdulbari Atvan

Bota Opinion

Ka ardhur Koha e Fitoreve

nga Abdulbari Atvan Duke u përqëndruar tek deklaratat dhe intervistat që ka dhënë për televizionin el-Meyadin të Sekretarit të Përgjithshëm të Hizbullahut...