EtiketeAfrin

Bota

Në Afrin parandalohet një sulm terrorist

Në Afrin, që ndodhet në veri të Sirisë, forcat lokale të sigurisë gjetën një bombë të paketuar përpara një dyqani dhe parandaluan kështu një sulm terrorist. Në...

Bota Opinion

Turqia një fuqi konstruktive

Can ACUN*   Pas spastrimit të zonës së Afrinit në kuadër të operacionit “Dega e Ullirit” nga elementët e terrorit ka filluar edhe kthimi i civilëve në...

Bota Opinion

Fitorja e Turqisë në Afrin

*Can ACUN Forcat e Armatosura të Turqisë dhe Ushtria e Lirë Siriane në kuadër të operacionit “Dega e Ullirit” të filluar për të spastruar zonën Afrin nga...

Bota Opinion

Llogaritë që janë bërë në Afrin

Nga Musa Özuğurlu Me një ndërhyrje të këtillë, Turqia ka krijuar një mundësi të artë për qeverinë siriane e cila ka qënë gjithnjë në kërkim të mundësive për të...

Bota Opinion

Lufta e Turqisë kundër terrorit

* Can ACUN Turqia përmë shumë se 30 vjet lufton kundër terrorizmit në mënyrë të vendosur. Ndërkohë që gjatë këtij procesi kanë humbur jetën me mijëra njerëz...

Bota

Rusët largohen nga Afrini

Ndërkohë që pritet fillimi i operacionit Turqisë kundër objektivave të organizatës terroriste PYD/PKK në Afrin të Sirisë, Rusia nisi të nxjerrë njësitë e saj...