EtiketeAgim Jakupi

Opinion

Albin Kurti dhe Hasan Prishtina

Nga Agim Jakupij U ngjall nga idealistët. U ruajt nga rastet. U vra nga politikanët. Faik Konica Është shkrimi i dytë që po e nis me thënien e kryediplomatit...

Opinion

Rruga me trishtim

nga Agim Jakupi. Ka shumë ngjyrime… lule të lloj – llojshme të sjella nga miqt për të zbukuruar kopshtin e ëndërrave. Ëndërra që nisi të më përsëritet...

Opinion

Lindja e Mesme në perceptimin tonë

Agim Jakupi Bota, e tmerruar nga pamjet, Lindjen e Mesme të shndërruar në poligon ndërmjet fuqive botërore. Sot, epidemia e quajtur Al – Kaida ka emër...

Opinion

10 vitet e (de)formimit të shtetit

Debati shumë i përfolur për identitetin kulturor, krijoi jo vetëm anësime po edhe kokëçarje jo vetëm te elitat e ndryshme politike po edhe më gjërë. Qosja apo...

Opinion

Me  butësi,  larg esktremizmit

Nga Agim Jakupi Ne hasemi në probleme të natyrave të ndryshme, në të shumtën e rasteve nuk dijmë si të sillemi dhe çfarë duhet ndrërmarë. Jo larg nesh hedhen...