EtiketeAlbin Kurti

Opinion

Albin Kurti dhe Hasan Prishtina

Nga Agim Jakupij U ngjall nga idealistët. U ruajt nga rastet. U vra nga politikanët. Faik Konica Është shkrimi i dytë që po e nis me thënien e kryediplomatit...