EtiketeAlbina Ruko

Opinion

Botën mbi supe

/Albina Ruko/ Sot takova një grua; punonte në furrë buke. Më tha se kishte dy fëmijë, njërin 6 dhe tjetrin 11 vjeç. Ishte e ndarë nga burri, i cili as për...