EtiketeAlfred Bushi

Opinion Shqiperia

Qeverimi i djathtë i Veliajt

/Alfred Bushi/ Para disa ditësh Këshilli Bashkiak i Tiranës diskutoi një projektvendim i cili përmban,ndër të tjera, një sërë rregullash sjelljeje të...

Opinion

Pronari si sovran në vendin e punës

/Alfred Bushi/ Disa ditë më parë Autoriteti Kombëtar për Sigurinë dhe Emergjencat në Miniera, institucioni përgjegjës për inspektimin dhe kryerjen e...

Opinion

Në kërkim të lirisë

/Alfred Bushi/ Një prej pyetjeve të shumta që kemi reshtur së bëri vetes dhe që rrethanat në të cilat jetojmë kanë ndihmuar në heshtimin e saj, është ajo mbi...