EtiketeAlptekin Dursunoğlu

Opinion

Një samit i jashtëzakonshëm

nga Alptekin Dursunoglu. Ky samit, i cili është i rëndësishëm duke qenë kontakti i parë në nivel të lartë në mes të vendeve evropiane dhe partnerëve të Astana...

Opinion

Zgjedhjet në Liban në 14 pyetje

nga Alptekin Dursunoğlu Zgjedhjet e përgjithshme në Liban të zhvilluara së fundmi që nxorrën fitimtare Hizbullahun dhe aleatët e tij kanë krijuar një panoramë...