EtiketeAmbasadori i Palestinës

Shqiperia

Nata e Palestinës

Në datë 10 qershor 2018 Instituti i Medias së Lire do të organizojë takimin e përvitshëm: NATA E PALESTINËS Në këtë takim i cili nis në orën 5.00 pm dhe...

Shqiperia

Faleminderit Shqipëri!

Palestina: Faleminderit Shqipëri! Pasi parlamenti i Shqipërisë rrezoi me shumice te votave kërkesën e Partisë Demokratike per te ndryshuar voten ne OKB, lidhur...