EtiketeAmerika

Bota

Amerika kryen krime lufte në Gaza

Aktivisti amerikan i paqes, vendimin amerikan për të zvogëluar ndihmën ndaj refugjatëve të okupuar palestinezë e ka përshkruar si ndihmë për regjimin izraelit...

Bota

Time: Amerika me Trampin është izoluar

E përjavshmja amerikane “Time” në faqen e saj të parë të numrit të fundit, Amerikën nën presidencën e Donald Trump e ka përshkruar të vetëm dhe të...

OPINIONE

INTERVISTA