EtiketeAnalizë Aktualiteti

Opinion Rajoni

Emigrimet e Ballkanit

Prof. dr. Kudret BÜLBÜL* Javën e shkuar, nën kujdesin dhe kryesimin e Kryetarit të Kuvendit të Madh Popullor të Turqisë, Mustafa Shentop (Şentop), me...