Etiketearmatos

Bota

SHBA armatos Ukrainën edhe me raketa

Departamenti amerikan i Shtetit miratoi shitjen në Ukrainë të raketave anti-tank Javelin dhe të njësiteve të qitjes. Marrëveshja kap vlerën e 47 milionë...