Etiketearrestime

Bota

Arrestohen të tjerë princër sauditë

Një faqe lajmesh në Arabinë Saudite raporton se 11 princër janë arrestuar dhe do të gjykohen për organizimin e një proteste në një nga pallatet mbretërore dhe...