Etiketearrestohet

Bota

Arrestohet ish agjenti i CIA-s amerikane

Një ish agjent i CIA-s amerikane është arrestuar për shkak se ka mbajtur dokumente super sekrete dhe është munduar t’i zbulojë ato në interes të qeverisë...