EtiketeAstrid Prange

Opinion Sociale

Abuzimi dhe kisha katolike

Nga Astrid Prange / DW Të shkakton dhimbje. Të zë frymën. Të turpëron. Abuzimi seksual për dekada më radhë e ka bërë kishën katolike një paradhomë të ferrit...

Bota

Abuzimi dhe kisha katolike

ë shkakton dhimbje. Të zë frymën. Të turpëron. Abuzimi seksual për dekada më radhë e ka bërë kishën katolike një paradhomë të ferrit për viktimat. Për vuajtjet...

OPINIONE