EtiketeATTSO

Shqiperia

“ATTSO Akademi”

Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit midis Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri – Turqi dhe Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, në ambientet e...