EtiketeAzerbajxhan

Bota Opinion

Tensioni Azerbajxhan-Armeni

Nga prof. asc. Murat YESILTAS Armenia pas sulmeve të saj ndaj rajonit Tovuz tregoi agresion edhe ndaj Karabakut Malor. Operacionet ushtarake të Azerbajxhanit...

Bota

U nënshkrua pakti i detit Kaspik

Krerët e pesë shteteve në detin Kaspik, Rusia, Irani, Kazakistani, Tyrkmenistani dhe Azerbajxhani kanë nënshkruar në Kazakistan konventën e cila do të duhej të...