EtiketeBallkan

Opinion

Harku ortodoks i paqëndrueshmërisë

nga South Front. Amerika vazhdon praktikën e saj të krijimit të zonave dhe linjave të kaosit në rajonet kyçe të botës. Në vitet 2000, ajo filloi një fushatë...

Bota Rajoni

SHBA vendos raketa në Ballkan

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë marrë një vendim të papritur duke vendosur luftanije me raketa në Ballkan. Është hera e parë që ShBA vendos raketa në...

Opinion

Kthimi i Turqisë në Ballkan

“Na kanë lënë të presim në dyert e Bashkimit Evropian 54 vite a po jo”. Rexhep Tajjip Erdogan Shkruan: Nexhmedin ADEMI,  Preshevë Kjo ishte një nga deklaratat...

Opinion

Zënka e mirëbërësve të Ballkanit

Edhe pse një kohë të gjatë sistematikisht ishin të shtypura, lidhjet e afërta kulturore, historike dhe shpirtërore të Turqisë me Ballkanin e bëjnë Turqinë...

Rajoni

Çka kërkon Turqia në Ballkan?

Kryesuesi i Kryesisë së Bosnjës e Hercegovinës Bakir Izetbegoviqi ka porositur se vizita e paralajmëruar e Rexhep Tajip Erdoganit paraqet vazhdimësi dhe...