EtiketeBashkimi Evropian (BE)

Bota

BE kërkon hetim lidhur me COVID-19

Bashkimi Evropian (BE) kërkon hetim në mënyrë të “pavarur dhe të detajuar” të shfaqjes dhe mësimeve që do të nxirren nga pandemia e koronavirusit...

Bota

Shitja e makinave në BE shënoi rritje

Shitja totale në tregut e makinave në Bashkimin Evropian (BE) gjatë muajit tetor të këtij viti është rritur me 8,7 për qind në raport me periudhën e vitit të...

Bota

39% e evropianëve punojnë në karrige

Zyra Evropiane e Statistikave (Eurostat) ka publikuar të dhënat lidhur me mënyrat e kryerjes së punës nga qytetarët e vendeve të Bashkimit Evropian (BE) për...

Bota

Bota ka ndryshuar polarizimin

Çelik tha se BE ka hyrë në turbulencë botërore dhe se duhet të bashkëpunojë me Turqinë për ruajtjen e stabilitetit dhe mirëqenies në botë pa u dëmtuar...