Etiketebaste

Shqiperia

Pikat e basteve ulin qepenat

Një jave nga hyrja në fuqi e ligjit për mbylljen basteve dhe kazinove elektronike, të dhënat nga qendra kombëtare e biznesit flasin për një mbyllje masive të...