EtiketeBE

Bota Opinion

Një gazetar tjetër u vra në BE

Nga: Ozan Ceyhun Kur siguria e një gazetari kërcënohet kudo në botë, BE nuk mbetet indiferente. Ata qëndrojnë kundër vendit ku gazetarët vriten gjatë kryerjes...

Bota

BE rrëzon buxhetin e Italisë (letra)

Komisioni Evropian ka hedhur poshtë projektbuxhetin preliminar të qeverisë italiane, sipas La Repubblica. Në të njëjtën kohë, sipas informacionit, Komisioni...

Bota Opinion

Turqia është një vend evropian!

Nga: Ozan Ceyhun Turqia është një vend unik që ka territore në Azi dhe Evropë. Pa marrë parasysh se çfarë thuhet për këtë, Turqia është një vend evropian...

Bota

Salvini vë në dyshim mbijetesën e BE

Ministri i Brendshëm i Italisë, Matteo Salvini, shprehu dyshimet e tij nëse Bashkimi Evropian, i ndarë thellë për migracionin dhe çështje të tjera, do t’i...

OPINIONE