EtiketeBerat Albayrak

Bota

Ekonomia turke u rrit me 2,6% në 2018

Instituti i Statistikave të Turqisë (TurkStat) publikoi të hënën të dhënat lidhur me Produktin e Brendshëm Bruto (PBB) për vitin e kaluar, llogaritur me...

Bota

“Ekonomia turke tregoi fuqinë e saj”

 Ministri i Thesarit dhe Financave i Republikës së Turqisë, Berat Albayrak tha se ekonomia turke tregoi fuqi përballë sulmit të presidentit amerikan Donald...