EtiketeBFI

Opinion

U shkarkua, çka pas?!

Nga Doc. dr. Muhamed JUSUFI S’kisha më ndërmend të merresha me ngjarjet e fundit në BFI-në e RMV-së pas shkarkimit të Reisit, mirëpo, u habita kur lexova një...

Rajoni

Trump nderon kryemyftiun e Maqedonisë

Kryetarit të Bashkësisë Fetare Islame të Maqedonisë (BFI), Sulejman Rexhepi në praninë e zyrtarëve të lartë të shteti, diplomatëve si dhe personaliteteve të...