EtiketeBotë

Bota

Serialet turke po pushtojnë botën

Serialet turke së fundmi kanë arritur të ndiqen dhe në vendet që njihen si “lindja e serialeve”, pra bëhet fjalë për vendet e Amerikës Latine. Këto seriale...

Bota

23 kombet më të fuqishme në botë

SHBA ka mbajtur pozitën e parë si kombi më i fuqishëm në botë, pavarësisht rënies së respektit ndaj lidershipit të saj. Kjo thuhet sipas US News dhe Raportit...