EtiketeBuhara

Opinion

Shënime nga Uzbekistani (II)

Prof. dr. Kudret BÜLBÜL* “Pavarësisht se në shekullin e 15-të dhe të 16-të shënoi zhvillime gjigande në fusha të ndryshme si shkencë, arsim, kulturë e...