EtiketeBularat

Opinion

Qeveria e re greke dhe Shqipëria

nga Jordan Jorgji. Ashtu siç pritej, Qirjako Micotaqis është Kryeministri i ri i vendit fqinj, Greqisë. Vota paraprake e fitores u pa në zgjedhjet e...

Shqiperia

Rrogozhinë 1982 – Bularat 2018

Ngjarja e Bularatit po nxjerr në pah një pikë të dobët, të paktën sipas versioneve zyrtare: vrasjen e protagonisit Konstandinos Katsifas. Ky thuhet se ka patur...