EtiketeBulqiza

Opinion

Ç’bukuri e trishtë!

/Klodi Leka/ Bulqiza dhe i gjithë rrethi i Dibrës janë hapësira të jashtëzakonshme sa i përket bukurisë natyrore dhe potencialit njerëzor: me lumenj dhe...