Etiketebursa

Kultura

STUDIME FALAS NE RUSI: APLIKONI!

Studente shqiptar! A jeni te lodhur nga pagesat e larta dhe vizat per te studiuar ne Perendim? A u kane rropur nga xhepat universitetet private dhe shteterore...