EtiketeÇanakkalaja është e pakalueshme!

Rajoni

18 Marsi, Fitorja Detare e Çanakkalasë

Në Luftën e Parë Botërore, Forcat Detare të Anglisë dhe Francës përpiqeshin për të kaluar Ngushticën e Çanakkalasë (Dardanele) për të pushtuar Stambollin në...