EtiketeChe-Guevara

Bota Kuriozitete

Çfarë ka ndodhur më 14 qershor?

1158 – Duka i Saksonisë dhe Bavarisë, Henri ‘Luani’, themelon qytetin Mynih në brigjet e lumit Isar pranë një kuvendi murgjish benediktinë – Kështu qyteti mori...