Etiketecivilizimit perëndimor

Opinion

Kriza e civilizimit perëndimor

Nga David BROOKS Midis viteve 1935 dhe 1975, Will dhe Ariel Durant publikuan një seri volumesh që së bashku u njohën si “Historia e Civilizimit”. Në thelb, ata...

OPINIONE