Etiketeclirimi Mekes

Historia

Çlirimi i Mekës!

Ishte data 20 ramazan i vitit 8 hixhrij apo viti 630 miladij, kur shkëlqeu një dritë, shpërtheu një lule që pushtoi me aromë tërë Meken dhe Gadishullin Arabik...

OPINIONE