Etiketecmimi

Shqiperia Sociale

Rritet çmimi i bukës

Prej disa ditësh një byrek në qytetin e Elbasanit nuk kushton më 30 lekë. Furrat e bukës dhe byrektoret kanë rritur me 10 lekë çmimet e produkteve të brumit...