EtiketeCovid-19

Opinion

Ramazani në karantinë!

Nga Zaraf Bangash Ramazani është muaji i reflektimit të thellë shpirtëror dhe përtëritjes së trupit dhe shpirtit. Përkundër zakonit të disa muslimanëve që...

Opinion

Qyteti në kohën e murtajës

Nga: Pepe Escobar Mortaja pllakosi- plagosi cdo qyteti, përshkoi të gjithë me hierarki, mbikëqyrje, vëzhgim, shkrim; qyteti i imobilizuar nga funksionimi i një...

OPINIONE