EtiketeCovid-19

Opinion

‘Covid19’ Virus i “viruseve”

Nga Mirvet Ibrahimi Çkado që të jetë e vërteta në lidhje me shkaqet e paraqitjes së virusit ‘Covid19’ si dhe përmasave të kësaj epidemie, ajo që dëgjojmë dhe...

OPINIONE