EtiketeDaily Sabah

Bota Opinion

Koment – Përse fitoi Erdogani?

Artikull i zëdhënësit dhe nënsekretarit të përgjithshëm të Presidencës së Republikës së Turqisë, Ibrahim Kalin publikuar në gazetën e përditshme turke në...