EtiketeDesada Metaj

Shqiperia

Rama do pushtetin, jo Kushtetutën

Nga Desada Metaj Nëse do të kuptosh se ç’po ndodh me krizën politike në Shqipëri, së paku duhet të dish të lexosh Kushtetutën ose të gjesh kohë dhe durim të...

OPINIONE