Etiketee errët

Kultura Opinion

Ana e errët e Xhek London

nga Johann Hari. Shtetet e Bashkuara kanë aftësinë e pabesueshme që t’i marrin elementët e tyre më radikalë e më të patrajtueshëm dhe t’i transformojnë në...