EtiketeEbola

Bota

Kongo, rreth 2.000 të vdekur nga ebola

Komiteti Kombëtar i Ebolës në Kongo thotë se vdekjet e konfirmuara nga Ebola në lindje të vendit afrikan janë afër 2.000 dhe rastet e konfirmuara të prekjes...