EtiketeEbu Hanife

Historia Kultura

Biografia e Imam Ebu Hanifes

Kapitulli Nr.1 Falënderimet  i takojnë vetëm All-llahut, Zotit të botëve, paqja dhe mëshira qofshin mbi  Muhamedin Te Derguarin e Allahut i cili ka thënë:...

OPINIONE