Etiketeekonomia turke

Bota

“Ekonomia turke tregoi fuqinë e saj”

 Ministri i Thesarit dhe Financave i Republikës së Turqisë, Berat Albayrak tha se ekonomia turke tregoi fuqi përballë sulmit të presidentit amerikan Donald...