Etiketeekstremi i djathtë

Bota

2019, testi i BE për ekstremin e djathtë

nga Christoph Hasselbach. Ku ka mbetur ajo fryma europiane e bashkëpunimit dhe pajtimit në kapërcyellin e viteve? Mjafton të shohësh situatën në disa vende të...