Etiketeekstremizem

Opinion

Me  butësi,  larg esktremizmit

Nga Agim Jakupi Ne hasemi në probleme të natyrave të ndryshme, në të shumtën e rasteve nuk dijmë si të sillemi dhe çfarë duhet ndrërmarë. Jo larg nesh hedhen...

OPINIONE