EtiketeEljesa ISMAILI

Opinion

Xhaxha Ibrahimi dhe Xhadi

Shkruan: Eljesa ISMAILI “Fto në rrugën e Zotit tënd me urtësi e fjalë të mirë. Debato me ta me atë që është më e mirë. S’ka dyshim se Zoti yt i di më së miri...

OPINIONE