Etiketeemrat

Historia

EMRAT ME ORIGJINË ARABE NË SPANJË

Nga: Nexhat Ibrahimi Islami në Spanjë ishte i pranishëm për një kohë të gjatë (710-1492). Përkundër gjenocidit, etnocidit dhe urbicidit spanjoll-kishtar ndaj...

Rajoni

7000 femra me emrin Vlora në Kosovë

Shoqata “Labëria” shpreh shqetësimin e vet për emrat e fëmijëve në Shqipëri. Në një aktivitet të mbajtur në Kosovë, është vënë në dukje tradita e mirë kosovare...