EtiketeEnriko Peçuli

Opinion

Burgu shoqëri dhe shoqëria burg

/Enriko Peçuli/ Kur ishim të vegjël, përpara se të na rrënjosej vdekja në ankthet e para të të jetuarit, të rriturit na treguan diçka më të butë, më tokësore...